آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جمهوری آذربایجان شئون حسن همجواری را رعایت کند| ایران از اختلاف‌افکنی استقبال نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۶۸۴۴۱
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
  • ۱
جمهوری آذربایجان شئون حسن همجواری را رعایت کند| ایران از اختلاف‌افکنی استقبال نمی‌کند
نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: جمهوری آذربایجان باید شئون حسن همجواری را رعایت کند و اجازه ندهد پای صهیونیست‌ها به منطقه باز شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس مقتدایی در واکنش به هشدار جمهوری آذربایجان به اتباع این کشور برای سفر به ایران، گفت: باکو به عنوان همسایه کوچک‌تر تهران باید توجه داشته باشد که مرز‌های مشترک دو کشور، باید به عنوان مرز‌های صلح و امنیت پایدار شناخته شوند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی قوی و قدرتمند دارای روحیه همدلی و همکاری بوده و بر رعایت حسن همجواری تاکید جدی دارد، اظهار کرد: این مهم در حالیست که متاسفانه شاهد نزدیک شدن جمهوری آذربایجان به رژیم صهیونیستی هستیم که اقدامی خصمانه و غیرمسئولانه محسوب می‌شود. در این راستا بار‌ها به مسئولان این کشور تذکر داده شده که نباید پای صهیونیست‌ها را به منطقه باز کنند.

وی ادامه داد: هر چند جمهوری اسلامی ایران توانمندی اعمال دیدگاه‌های خودش را داشته و اگر نیاز باشد ابزار‌های متعددی در اختیار دارد لذا همواره بر مبنای صبر راهبردی، دیدگاه‌های خودمان را دنبال می‌کنیم. بر این اساس به جمهوری آذربایجان این پیام داده می‌شود که باید شئون حسن همجواری را رعایت کنند و بیگانگان در منطقه ماندنی نیست و این همسایگان هستند که نهایتا برای یکدیگر باقی خواهند ماند.

این نماینده مردم در مجلس با یادآوری اینکه باکو نباید فراموش کند امروزه تهران به عنوان قدرتی نوظهور در معادلات منطقه‌ای و جهانی اثر گذار است، افزود: به عبارتی همسایگان باید با دیدگاه درازمدت سیاست‌های همسایه محوری را تبیین کنند که این مهم شامل جمهوری آذربایجان نیز می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین توصیه می‌شود مقامات این کشور طوری رفتار کنند که میان دو ملت مشکلی پیش بیاید؛ ایران از اختلاف افکنی استقبال نمی‌کند، اما توانمندی هایش را باور دارد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
0
0
اینقدر تهدید نکنین همه رو.. اگه ابزار داشتیم که تا الان استفاده کرده بودی.. اگر بخای جنگ کنی که میری تو باتلاق.. چرا با همه جنگ دارین.‌ با مردم خودت می‌جنگی با همسایگان میجنگی.. مث روانیا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->